Post by niablaculgenme on Mar 13, 2022 1:34:56 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Lost Treasure Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Lost Treasure Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică puncte nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ The Lost Treasure Lite 2022 version ▞▞▞
Un alt joc de puzzle bun. Unii pu,Alex mult mai complicat decât alții și încă o dată, încercând să-și amintească unde se potrivește fiecare indiciu. Un pic frustrant uneori, dar per total au fost câteva ore plăcute! Cu siguranță voi cumpăra următoarea tranșă!
Pot fi
durere de cap
Foarte, foarte frumos și bun super joc
Este prea peste tot, ar fi frumos să trebuiască să termini o scenă înainte de a trece la atâtea altele și să te întorci în continuare la atâtea alte scene.
este o experiență distractivă, dar faptul că, chiar și după ce am plătit pentru a juca restul jocului după partea de probă, mai trebuia să plătesc pentru călătorii rapide și indicii, o face o durere majoră. atunci când cumpărați jocul ar trebui să fie totul inclus, nu suplimentar.
este
Foarte frumos joc ne-am distrat foarte mult 🙂🙂🙂
joc prost, trebuie sa il cumparam!!
pide cumpără din joc și ya este pago în playstore
Nu mi-a plăcut deloc, deoarece ghicitorile erau foarte dificile și nu aveau sens
The Lost Treasure Lite Головоломки whxi
Îmi place 👌
multumesc
joc grozav Îmi plac jocurile lor
JOC interesant
Grozav
Acest joc este frumos, dar vreau să cumpăr jocul Sunt copil
Cel mai prost joc vreodată, Dumnezeu promite... risipă de date băieți credeți-mă că nu există indicii gratis... cum putem juca jocuri fără indicii... nu e bine... pur și simplu nu sunt interesat să dau o stea și eu... nu Nu știu că oamenii spun că o aplicație bună este... K ..dacă nu există indicii cum putem vâna comori spune-mi...🤬🤬🤬
nu-i rău
Versiunea gratuită nu este suficientă pentru a cheltui bani
Este cel mai prost joc vreodată, după un anumit nivel, cereți cumpărare
TOATE JOCURILE BUNE VA ATRAGĂ APOI DUPĂ DOAR ÎNTREGI ÎN JOCUL CARE ȚI FACE SĂ PLATEȘTI. NU STIU DE CE M-AM GANDIT CA ACEST VA FI ALTA😡
The Lost Treasure Lite パズル ufps
Pierdere de timp
Wow, este un super joc de trezorerie
Un pic confuz uneori, deoarece nu am plătit niciodată pentru indicii. Personal cred că ar trebui să facă parte din achiziție, nu în plus.
Joc grozav
Nu-i rău
Mulțumiri
Foarte rău . Nu-mi place
fiorul de a juca este 🤩🤘❤👏👌 fantastic
تتحمل وبعد ماتنتهي ترجع تتحمل مرة ثانية انا سماطتلي هذي اللعبة من تتحمل تتحمل مرة ثانية انا سماطتلي هذي اللعبة من تتحمل تتحمل تتحمل
Mi-a placut acest joc, dar doar 4 stele
Mi-a placut jocul. Grafica este minunata! Mi-ar fi plăcut și mai mult dacă nu aș fi fost nevoit să cumpăr un alt joc pentru a continua să joc alte table.
Bine
Cat Bird સાહસિક fxwl
este grozav
Este foarte frumos și îmi place foarte mult
Mi-a plăcut acest joc, este foarte interesant
catarg jhakaas Hai Pagal catarg hai dans.
Cere bani pentru a juca
nilay jain
Nu plătesc 0,99 USD pentru indicii, dezvoltatorii sunt înfometați de bani și asta e tot ce își doresc. Poate ar trebui să se ducă să-și caute o slujbă adevărată și să-și câștige existența cinstită, în loc să-și înșuiască oamenii normali. Ar putea fi un joc bun dacă nu pentru asta
Încă nu a fost jucat
Point-and-click de prim rang. Excelent
Una dintre cele mai bune aplicații pe care le vei juca😂
Nu ar trebui să aibă nevoie de wyfi pentru că nu toată lumea are wyfy
cel mai prost joc din istoria jocurilor
Minunat jocul meu preferat