Post by niablaculgenme on Mar 13, 2022 1:47:01 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ FlightStats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FlightStats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla puan hilesi ▞▞▞
▞▞▞ FlightStats 2022 version ▞▞▞
Uçuş bilgisi için çok gud uygulaması
uçuşu takip edemiyorum
Bu uygulamayı 5 yıldır kullanıyorum ve eskiden güzeldi. Bu uygulamayı her hafta karımın JFK cx830'a uçuşunu izlemek için kullanıyorum. Gerçek uçuş indi ancak uygulama, 20 ila 40 dakika sonra hala havada olduğunu bildirdi. Bundan sonra, uçağın indiğini ancak gerçek iniş saatine 30 dakika geri döndüğünü bildirdi. Vay benim bir zaman yolculuğu uygulamam var. Ayrıca 4 saatlik bir uçuş gecikmesi bildirdi, ancak uçuş zamanındaydı. Karımı almak için doğru zaman için bu uygulamaya güvenemiyorum. Daha iyi bir uygulama arıyorum.
Uygun şekilde çalışmıyor. 7 Mayıs 2019 tarihinde lahor'dan dubai'ye Emirates Havayolları'nın EK623 sefer sayılı uçuşunu arıyorum; uçuş olmadığını gösteriyor
Aradığınız bir uçuşun durumunu almak kolaydır.
Keşke uçak indiğinde veya kalktığında ya da iptal olduğunda uyarsa...
Seni istiyor ama uçuş detayları
2 ay erken uçuşunuzun çöp durumu
Yorum yapamayacak kadar safım.
hoşuma gitmedi
seyahat etme
FlightStats การเดินทางและท้องถิ่น jqo
FlightStats Voyages et infos locales ittz
Bir uçuş aramaya çalışırken havayolu adını ve havaalanı adını giremedim
Varış havalimanı çevresinde uçuş kaybı... indiğinden emin olmak için başka bir uygulama yüklemek zorunda kaldı. güle güle uygulaması
Bazı zamanlar durumu düzgün göstermiyor
4 saatlik bir uçuşu takip etmeye çalıştım ama reklamını yaptığı gibi hiçbir zaman haritalanmış bir iz göstermeyecekti. Çok hayal kırıklığına uğramış. Kaldıracak.
Bilgiler çok zamanında ve doğrudur, ancak uygulama yalnızca Bluetooth veya yakındaki uçuş bilgilerini paylaşmanıza izin verir. Web sitesini tarayıcınızda kullanmanız ve bağlantıyı paylaşmanız daha iyi olacaktır.
Güzel ve kullanımı kolay ancak tüm havayolları için uçuş saatlerini göstermiyor. Ryanair dahil değildir.
Birkaç aydır yanlış ve yanıltıcı bilgiler. Bu uygulamayı cihazımdan siliyorum.
Vay güzel uygulama sürekli güncel
Gösterilen uçak hala 10 dakika uzaktayken, çoktan indi. Bizi alınan rota da doğru değil
FlightStats Voyages et infos locales ittz
Gayet güzel görünüyor, hemen kurdum. Ancak bir tablet kullanıyorum ve yatay moda ihtiyacım var. Adem ve Havva günlerinde bu uygulama iyiydi, ancak günümüzde her uygulama manzara modunu desteklemelidir!
L'era glaciale - Le avventure Avventura kiq
Göz yıkama jesti...!!!
Çin'in Spring Airlines uçuş bilgileri uygulamanızda hiç görünmüyor, ancak web sitenizde sorun yok.
Gitmek harika. Hizmet modeli için ücrete geçiş. Sürdüğü sürece iyi, pek çoğu bunun için aylık ücret ödemeyecek.. belki uygulamayı satar ve daha fazla reklam alır?
3 günden fazla kala uçuşlarıma giremiyorum. Önceden organize olmayı severim.
Şey... .karım şu anda Brezilya'dan seyahat ediyor... yaklaşık 3 saat önce aldı ama uygulama kalkıştan sonra izlemenin başlayacağını söylüyor... şaka... google daha doğru... düzelt
İyi Uygulama ama reklamlarla dolu... oldukça rahatsız edici..
Uçuşumun aranacağı tarihi değiştiremiyorum
kullanımı kolay ve doğru.
Lütfen uygulamada giriş yapmak ve yeniden tasarlamak istiyorum
Sadece orada oturur ve uçak uçuşa 10 dakika kaldığında kalkış ve varış zamanını gösterir! Gerekli tüm bilgilerle canlı uçuşları kolayca takip etmek için en iyisi uk.flightaware'e gidin. Bu FlightStats uygulaması 0 bozuk.
Bu uygulamayı severdim. Kolay ve hızlıydı. Ama şimdi birdenbire verilerimi işleyen yüzlerce farklı şirket var, buna doğrudan telefonuma erişim izni vermek de dahil... sırf bir uçuşu izleyebilmek için mi? Çok aptalca bir ticari hareket. Bir daha asla kullanma.
cihazım için çalışmıyor
Uygulama, duraklamalı uzun mesafeli uçuşlarda çalışmaz. Uygulama bana uçağın henüz kalkmadığını söylerken, takip ettiğim uçuş hedefine ulaştı!!!! Tamamen zaman kaybı!!! tavsiye etmem
Bu uygulamaya erişmek için harika bir fırsat
Çok kullanışlı app.one touch sonucu.
Bu uygulama harika
kullanışlı.
Çok fazla değil ama yeterli, son derece doğru.
Dünyanın dört bir yanındaki uçuşları izlemek için harika bir uygulama
Çok güvenilir ve doğru. Bu uygulamayı yıllardır kullanıyorum.
Çok iyi bir uygulama. Kazara rastladım ve o zamandan beri harika. Gönderilerimi takip etmeme yardımcı oluyor
Bazı hatalar herhangi bir veri girmemi engelliyor. Bir havayolu veya havaalanı yazıp enter tuşuna bastığımda klavye kayboluyor ve hiçbir şey olmuyor. Evet, çevrimiçiyim :-)
Mayıs 2019'un sonuna kadar aylarca düzgün çalışıyordu. "Uçuş yok" yazıyor! Yani, kaldırmak zorunda kaldım! Yazık!
FlightStats Perjalanan & Lokal arvf
Bir gece bir uçuşun durumunu kontrol ettim ve haberdar olmak için kayıt oldum. Nedense aynı mesajla saatlerce (yaklaşık 400 KEZ!) cep telefonuma tekrar tekrar mesaj atmaya devam etti! Kaldırım kenarından gelen bir limuzin şoförüyüm, bu yüzden POB'umu aldıktan sonra kapatamadım. *#☆'daki toplam acı da hatayı düzeltmek zorunda. Ah!
uçuşların kalkış ve varış saatlerini bilmek için en iyi uygulama
Uçakları izler, uçak hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur.
Her zaman harika çalışıyor!