Post by niablaculgenme on Mar 13, 2022 1:50:06 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinį auksą ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
Space Cadet Defender Invaders Arcade xcm
Racing Fever: Moto Състезателни xao
Taip, šis žaidimas yra panašus į žaidimą, kurį žaidžiau anksčiau, vienintelis dalykas yra tai, kad jis turi puikų motociklą, bet keista, kad aš turiu lenktyniauti su automobiliais, kodėl gi ne lenktyniauti ir su motociklu, bus smagu pamatyti baikerius pro tave. .bet šiaip aš jam skiriu 5 žvaigždutes, nes jis kiek kitoks nei kitas žaidimas.
Žodžiu, puiku... Šį žaidimą vertinčiau 5 žvaigždutėmis, bet dėl reklamos problemos dažniausiai nukenčia... apskritai jis tikrai smagus 😍
Kelių grotuvų režimas nustojo veikti, davė klaidų, bandžiau pašalinti ir įdiegti iš naujo, suaktyvinau iš naujo su ta pačia google paskyra ir spėk, ką praradau visą savo kreditą, nusipirkau visą saloną, viskas dingo. Maniau, kad jei suaktyvinsiu su ta pačia Google paskyra, viskas grįš. Aš klydau.😕..taigi dabar pašalinsiu šį žaidimą visam laikui. Ps. Pradedama pridėti daugiau, nes man patiko žaidimas. 😊
Tai nuostabu.. Labai smagu ir man tai patinka ir tikiuosi, kad žmonėms patiks.. Siūlau visiems įsidiegti šį žaidimą.. Jums labai patinka
Kas po velnių sukūrė šį žaidimą. Kai atidarau programą, ji nieko nedaro ir neveikia, bandau spustelėti „Gerai“, bet nieko nedaro. Šiukšlių programinė įranga, šiukšlių darbai. Tik laiko gaišimas. Aš net negalėjau žaisti žaidimo, nes atidarius programą joks prisilietimas neveikia. 😡😡😡
Šis žaidimas yra labai įdomus, o dviračio greitis yra geriausias
per daug skelbimų.. tai darosi blogiausia, kai kalbama kiekvieną kartą.
Ar šis žaidimas nemoka skaičiuoti, ar jis turi savo žodžių, tokių kaip pabėgimas ir kryžius, apibrėžimų rinkinį? Ir skelbimai OMG! Po kiekvieno žaidimo!
Per daug skelbimų, apimančių vietą, kurią turiu spustelėti, kad iš tikrųjų žaisčiau.
Pusetinai žaidimas,reklamas tankiai rodo
Žaidimas yra toks puikus, kad jį žaisti, bet jis turi daug atsilikimo, bet jis išnyksta
Racing Fever: Moto Гонки kcs
Reikia sureguliuoti variklio garsą (kai kurių dviračių garsas yra toks pat). Galimybė reguliuoti garsą, muziką ir rūką. Taip pat yra bloga kai kurių ankstyvųjų dviračių grafika, galimybė perjungti pavaras ir pasirinktinai atskirti priekinius nuo galinių stabdžių ir galbūt, tik gal importuoti sankabą... Ir šiuo metu viskas! Galiu lažintis, kad šie pakeitimai ilgą laiką iškeltų šį žaidimą aukščiau atsitiktinių.
Vidutinė žaidimų grafika yra gera, bet ji gali būti geresnė
Geras žaidimas, bet reikia patobulinti kelių žaidėjų grafikos parinktį
Visiems lenktynininkams tai puikus dviračių žaidimas, nedvejodami išbandykite. Gera grafika, nėra interneto ryšio, nėra skelbimų, tai tikrai puiku.
Nedėkite skelbimo ekrano apačioje, kai vyksta lenktynės. Tiems, kurie naudoja mygtukus kaip valdymą, vidurinis ekranas naudojamas stabdymui, o dabar dėl reklamos negaliu paspausti stabdžio ir turiu išjungti interneto duomenis ir žaisti. Nebūk kvailas ir išspręsk šią problemą. Taip pat vis dar susiduriu su problema, kai transporto priemonė automatiškai nuvažiuotų į vieną kelio pusę ir atsitrenktų. Turiu paleisti iš naujo kiekvieną kartą, kai susiduriu su šia problema
Man tai patinka. Skelbimų nėra per daug, o prizai puikūs. Apskritai, tai labai paprasta, jei jį gausite, ir nusipelno daug daugiau palaikymo. Tai tarsi vairavimas tikru motociklu
Kelių žaidėjų parinktis neveikia be jokios priežasties tiek wifi, tiek mobiliajame ryšyje... Labai nusivyliau...
Kodėl kiekvieną kartą, kai mano žaidimas įstrigo pusei sekundės bet kuriuo režimu. Negaliu pasukti dviračio nesudužęs, todėl vertinu tik 1 žvaigždutę. Išspręskite šią problemą arba aš ją pašalinsiu ir niekam nerekomenduosiu.
Tai nėra blogai, bet kelių žaidėjų režimu neaišku nuo tada, kai gavau šį žaidimą, aš nežaidžiau internete, ilgai reikia ieškoti priešininkų
Chis yra gude
Ne taip jau blogai. Kai žaidžiate ilgiau nei savaitę, darosi nuobodu. Nėra įdomių lygių
Labai labai blogai.Buvau baigęs 13 lygį.Bet po kurio laiko pamačiau, kad jis iš naujo paleidžiamas iš 1 lygio. Šiukšlė. Nežaisk šio žaidimo ir nešvaistyk laiko .😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿
Žaidimas geras, bet problema yra policija...... dabar to nedarau......žaidimas yra pasaulinis. Nežinau kodėl policija, policija visada puola žmones ir būna netikėtai kiekvieną kartą, kai tik užsiimu
Gerbiamas gameguru, šis žaidimas yra labai geras, o grafika yra nuostabi👏✊👍
Niekada nevažiavau motociklu, išskyrus vieną kartą, bet nesuvaldžiau jo, todėl patirtis nėra lengva, bet grafika puiki. Norėčiau girdėti muziką su savo šalmu, kurią operatorius / žaidėjas galėtų valdyti, pavyzdžiui, „Classic Rock“ (t. y. Lynyrd Skynyrd, ZZ Top, .38 Special).
Tai tikrai geras dviračių lenktynių žaidimas. Man patinka jo valdikliai, jie puikūs. lygiai geri, laikui bėgant sunkėja. geras žaidimas tik 100 mb važiuoja tuo pačiu greičiu. ir keliai turi būti ne tik tiesūs..
Nuobodus žaidimas.daug skelbimų tarp jų.
Tai geras žaidimas, bet tuo pačiu ir nuobodus, nes jis turi panašių .....tikslų archyvuoti nw ir tada
Pox toks
Pats žaidimas geras, bet reklamos tikrai erzina. Kiekvienoje lygio pabaigoje visada pasirodo reklamos ir tai tikrai erzina. Galite įdėti skelbimus, bet įsitikinkite, kad jūsų žaidėjai negaiš laiko laukdami tų skelbimų. Žinau, kad žiūrėdami tuos skelbimus gausite pinigų, bet tikiuosi, kad atsižvelgsite ir į savo žaidėjus. Galiausiai, manau, kad kelių žaidėjų žaidime yra problemų, nes negalite rasti atitikmens.
Kai baigiame lenktynes per paskutines sekundes, tai neduoda mums papildomų pinigų, turime jas baigti anksčiau nei 10–20 sekundžių lenktynėse ir aš negaliu žaisti kelių žaidėjų bent vieną kartą, bet naudoju jį mėnesį.
Nepavyko prijungti kelių žaidėjų režimo
Žaidimas apskritai geras. Bet pls pagerinkite grafiką. Taip pat padarykite šį žaidimą šiek tiek įdomesnį, pritaikydami naujus dviračius, naują areną ir pan.
baigęs 3 lygį... nežinau, kaip pereiti į kitą lygį. po žiemos lygio negaliu pereiti į 17 lygį... nebuvo tinkamos pastabos. turėjo pasakyti kažką, ką darau ne taip arba ką padariau ne taip.
Šis žaidimas kartais buvo geras, bet dabar aš ką tik atsisiunčiau, pažaidžiau vieną žaidimą ir pašalinau. Užuot patobulinęs, jis blogėja.
Žaidimas yra geras, grafika yra graži, o valdikliai turi būti efektyvesni. reikia šiek tiek daugiau atnaujinimo
labai šaunus žaidimas. Tikrai malonu, kai buvo pripratusi. Dabar groju daugiau nei 3 valandas. Man patinka, kaip galite pakartotinai žaisti už premijinius pinigus. Skundžiuosi, kad baigę lenktynes negalite jų pakartoti.
Geras žaidimas
Man patiko
Tai nuostabu, bet šis žaidimas tiek daug prideda ir tai tikrai nuostabus žaidimas. Man patinka šis žaidimas
Tai puikus jojimo žaidimas. Labai juokinga. Šiame žaidime noriu pasakyti, kad kitame atnaujinime aš prašysiu karališkojo enfiel classic 350 dviračio, pridėkite tą dviratį šiame žaidime.
Racing Fever: Moto Carreras xvk