Post by niablaculgenme on Mar 13, 2022 1:56:04 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλούς κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Tiledom - Matching Puzzle Game Hádanky prwo
Είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να παίζεις αυτό το παιχνίδι...... αυτό...το παιχνίδι δεν έχει διαφημίσεις που είναι πολύ καλό...αυτό το παιχνίδι..ηρεμεί το μυαλό μου πολύ ήρεμα...μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.. ελπίζω... θα απολαύσετε επίσης αυτό το παιχνίδι
Έδωσα 5 αστέρι χθες και ξαφνικά από σήμερα το πρωί η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί.... Η εφαρμογή αρχίζει να αναβοσβήνει και απλά κλείνει αυτόματα.....
Πόπο
Υπέροχο παιχνίδι. Δεν είναι χρονικά, αλλά πρέπει να παρακολουθήσετε διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων. Γιούχα! Απολαμβάνω την πρόκληση γιατί πρέπει να σκεφτείς τις κινήσεις σου. Διαφορετικά θα εξαντληθεί ο χώρος για περισσότερα πλακάκια. Λατρεύω τη χαρούμενη μουσική και τα πολύχρωμα πλακάκια.
Γεια, είναι διασκεδαστικό να παίζεις αυτό το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να υπάρχει το αντίγραφο ασφαλείας του γιατί στην αρχή έφτασα στο επίπεδο 1000, αλλά όταν το επανεγκαταστήσω, τότε ξεκινά πάλι από το 1 επίπεδο. Παρακαλώ εξετάστε το αίτημά μου.
Καλό παιχνίδι, αλλά συνεχίζει να παγώνει με αποτέλεσμα να πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Έχω παίξει περίπου μια ώρα και έπρεπε να επανεκκινήσω τουλάχιστον δέκα φορές. Μάλλον θα απεγκατασταθεί παρόλο που μου αρέσει.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, σκοτώνει χρόνο και όταν τα μπερδεύεις και σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις να προσπαθείς μέχρι να το ολοκληρώσεις και έχει πολλά επίπεδα για να παίξεις
Αν μπορούσα να δώσω μείον βαθμολογία, θα του έδινα αυτό. Αυτό το παιχνίδι προκάλεσε σφάλμα και έκρηξη στο λογισμικό του τηλεφώνου μου. Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι μην το εγκαταστήσετε αν δεν θέλετε να προκαλέσετε προεπιλογή στο τηλέφωνό σας.😡😡😡
Easy match 3 tile παιχνίδι. Είναι πολύ καλύτερο όταν αγοράζετε VIP.
gud
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά υπερβολική διαφήμιση!
Ενδιαφερον παιχνιδι!!!!
Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι. Το μυαλό φυσάει. Αλλά υπάρχουν πολλά πρόσθετα σε αυτά τα παιχνίδια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά υπήρχε μια διαφήμιση όπου ήταν τα τετράγωνα, οπότε το άφησα, χαίρομαι που δεν το απεγκατέστησα γιατί επέστρεψα και το απολαμβάνω 82 ετών
Είναι εντάξει, αλλά δεν είναι αυτό που έλεγε η διαφήμιση που εμφανίστηκε. Αλλά με διασκεδάζει προς το παρόν
Διασκεδαστικό συναρπαστικό και στη συνέχεια είναι δύσκολο να λυθεί.
Tiledom - Matching Puzzle Game Hádanky prwo
Ξεκινά αστεία και μετά γίνεται βαρετό επαναλαμβανόμενο.
Αυτό ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι λοβάζω πολύ αυτό το παιχνίδι όταν εγώ και η μητέρα μου είμαστε ελεύθεροι Θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Σωματικά και ψυχικά χαλαρωτικό καθώς και προκλητικό.. Πολύ ενδιαφέρον
Είναι τόσο όμορφο και δύσκολο παιχνίδι, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι να παίζω αυτή είναι η εμπειρία μου από αυτό το παιχνίδι
Ομορφη
Είναι πολύ εθιστικό και μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, ελπίζω να δω περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια με άλλα αντικείμενα, όπως καρδιές αγάπης, κοχύλια. Πολύ καλό παιχνίδι συνέχισε έτσι!!! 🙂🙂
Όχι ακριβώς πώς εμφανίζεται η διαφήμιση. Αλλά αρκετά διασκεδαστικό. Οπότε όχι πολύ άσχημα. Ελάχιστες διαφημίσεις προς το παρόν.
Έπαιζα ένα παιχνίδι και έβγαλα αυτό το αναδυόμενο ως διαφήμιση. Στη διαφήμιση ήταν μια κινούμενη οθόνη (ανεβαίνοντας) και έπρεπε να ταιριάξεις πριν ένα πλακίδιο χτυπήσει στην κορυφή. Αγόρι που φαίνεται διασκεδαστικό και προκλητικό, οπότε το κατέβασα 。 ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ. Μοιάζει περισσότερο με monjong (όπως και να το γράφεις) εκτός από το ότι ταιριάζετε 3 αντί για 2. BOOOO! δεν είναι αυτό που διαφημίστηκε.
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά δεν παίζεται όπως λέει η προπαγάνδα. Θέλω το παιχνίδι από την προπαγάνδα περισσότερο από το πραγματικό tiledom
Διασκεδαστικές και εθιστικές πολλές διαφημίσεις όμως.
Γενικά είναι πολύ καλό αλλά οι συμβουλές είναι δαπανηρές
Ωραίο, αλλά η ύπαρξη διαφημίσεων μετά από κάθε επίπεδο, αλλά η ποιότητα και το θέμα της εικόνας δεν είναι τόσο ελκυστικά
Αυτό είναι πολύ ωραίο παιχνίδι για ομαδική δράση, αλλά δεν είναι ατημέλητο και χωρίς πρόβλημα και δεν είναι κάτι παραπάνω από το ίδιο
Μέχρι εδώ όλα καλά, η εκμάθηση στρατηγικών για να μην πηγαίνετε μόνο σε αυτό που βλέπετε. Ιδανικό για χρήση του εγκεφάλου σας αλλά όχι πολύ σκληρό. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσουν τα επίπεδα...
για μια ευχαριστη ωρα γιια συνταξιουχο
Διασκεδαστικό, εύκολο και εθιστικό παιχνίδι. Λατρεύετε τα χαριτωμένα πλακάκια και λατρεύετε το πώς δεν είναι μια χρονομετρημένη εμπειρία πίεσης. Υπάρχει ένα μικρό ποτήρι ώρας στην κορυφή, αλλά δεν επηρεάζει το τέλος του παιχνιδιού που είναι φοβερό
πολύ απλό. και πάρα πολλές διαφημίσεις.
Πολύ ωραία
είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι...όχι πολύ περίπλοκο αλλά όχι απλό...όταν πρέπει να χαλαρώσετε και ακόμα θέλετε να παίξετε κάποιο παιχνίδι, αυτό είναι ιδανικό...θα πρότεινα στους προγραμματιστές εάν είναι δυνατό να αυξήσετε τη δυσκολία ενός λίγο ακόμα...θα ήταν καλύτερα ακόμη.
Θα κάνω το Uninstall όσο είμαι στο επίπεδο 864, γιατί αυτό είναι πάνω από τη διαφήμιση. Είμαι σανίδα 😡😡
Ωραίο παιχνίδι, αλλά τα επίπεδα «στοιβάζονται» τόσο όταν φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα, που πρέπει να παρακολουθείτε κυρίως διαφημίσεις αν θέλετε να τις λύσετε...
Ακούγεται σαν να είχα αυτό το παιχνίδι πριν
Queen's Quest 5: Symphony of Death Petualangan ade
Ξεκούραστο και ευχάριστο
Ωραίο και ενδιαφέρον
Είχαμε ενημερώσει αυτήν την εφαρμογή. Bt μετά την ενημέρωση είχαμε χρήση σε δύο τύπους θέματος. Η παλιά έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη με ωραία θέματα καφέ χρώματος και είναι επίσης ωραία και όμορφα πλακάκια. Bt αυτή η έκδοση μόνο δύο θέματα & είναι πολύ κακή σχεδίαση γραφικών. Θα σας ζητήσω να ενημερώσετε με θέματα παλιάς έκδοσης. Νέες ενημερώσεις επίσης κακή εμπειρία.
Μπορεί να ήταν αστείο αν δεν είχατε τόσες πολλές βρωμερά διαφημίσεις. Και, όχι, δεν πληρώνω για να τα αφαιρέσω. Έχω καλύτερα πράγματα για να ξοδέψω τα χρήματά μου, όπως τα απαραίτητα!
Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και είναι ενοχλητικές
Πολύ καλό παιχνιδάκι.. χαρούμενη μουσική.. Πολύ όμορφα σχέδια..καλές γιορτές σε όλους..
Τη στιγμή που ανοίγω το παιχνίδι εμφανίζεται μια διαφήμιση! Τρομερός.
Κατέβασα μια διαφήμιση για ένα παιχνίδι και πήρα ένα διαφορετικό παιχνίδι 👎👎
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Παίζω πολλά διαφορετικά παιχνίδια αντιστοίχισης πλακιδίων και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Θα ήθελα να προσθέσετε μια επιλογή για να αλλάξετε το χρώμα του φόντου σε κάτι εκτός από πράσινο.